Bestelprocedure

Minimum orderbedrag

Het minimale te bestellen orderbedrag is € 15,-. Mocht u toch iets willen bestellen en komt u niet aan de € 15,- dan zijn wij genoodzaakt het resterende bedrag tot aan de € 15,- aan u door te berekenen. Dit bedrag is exclusief verzendkosten.

Betaling 

U kunt betalen via iDEAL of per overboeking. Het voordeel van iDEAL is dat u direct betaalt via de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Wij kunnen uw betaling vrijwel direct verifiëren waardoor de bestelling sneller verwerkt kan worden. Indien u niet via iDEAL wenst te betalen kiest u tijdens het afrekenen voor 'vooruit betalen'. Voor deze optie wordt echter € 2,50 administratie kosten in rekening gebracht. Bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling bij ons binnen is.

Verwerking

Nadat uw bestelling aan ons verzonden is, krijgt u van ons een e-mail met daarin de bevestiging van u bestelling. Mocht er onverhoopt iets misgegaan zijn of u wilt iets annuleren stuurt u dan direct een e-mail zodat wij deze fout kunnen herstellen. Zodra uw betaling is binnengekomen wordt uw bestelling verwerkt. Wij proberen uw bestelling binnen 2 dagen gereed te hebben voor verzending. Natuurlijk zijn we wel afhankelijk van het weer.

Aanvraag

Indien u een bestelling wilt plaatsen van 50 of meer dezelfde planten dan wordt u in sommige gevallen automatisch doorgestuurd naar het aanvraag scherm voor een speciale prijs.

Verzending

Zodra het pakketje is aangeboden aan DHL krijgt u van ons een e-mailtje zodat u weet dat de bestelling onderweg is. Normaal zou de bestelling dan binnen 1 á 2 dagen bij u aangeboden moeten worden (met uitzondering van weekend en/of feestdagen).


Aanbiedingen

Rosa AUScot

Rosa AUScot

Aanbieding €8,80€6,36Meer info
Rosa Bonica® MEIdomonac

Rosa Bonica® MEIdomona…

Aanbieding €7,84€5,72Meer info
Rosa The Fairy

Rosa The Fairy

Aanbieding €6,25€4,75Meer info
 Winkelwagen  |  Afrekenen  |  Uw klantgegevens
NLDEUK